Добави рецепти

Тиквеник




Необходими продукти

1 опак. кори за баница
400 г тиква
2 ч.ч. захар
1 ч.ч. галета
2 с.л. олио
1 ч.ч. орехи


Начин на приготвяне

Тиквата (400 г) се настъргва на едрото ренде. Всяка кора се поръсва с олио, посипва се с галета, захар, орехи и тиква. Завива се на руло и се оформя на кравай в намазнена тава. Всяка следваща кора се обработва по същия начин и се увива около предходната. След като тиквеникът се навие, се поръсва с олио, слага се в предварително загрята фурна и се пече до готовност.



Свързани рецепти

Торта с ягоди

Торта с ягоди

Време на еприготвяне 90 минути Порции 9 порции
Милинки Вени

Милинки Вени

Време на еприготвяне 80 минути Порции 10 порции
Картофени крокети

Картофени крокети

Време на еприготвяне 40 минути Порции 5 порции

Кулинар




Kiril
рецепти 2 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

ФантастикоLIDL
БилаCBA
CarrefourХипермаркети HIT
T MarketProMarket
ТЕМПОPenny Market
верига супермаркети My MarketRoda
ПикадилиСупермаркети Европа