Добави рецепти

Свински хапки с праз




Необходими продукти

1 кг свинско месо
5-6 стръка праз лук
сол
черен пипер
универсална подправка
олио


Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се пържи в мазнина до полуготовност.След това се добавят праза нарязан на дребно и пърженето продължава до готовност и на месото и праза.Подправя се със сол, черен пипер и универсална подправка



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Вълчи тутманик

Вълчи тутманик

Време на еприготвяне 150 минути Порции 8 порции
Доматени хлебчета

Доматени хлебчета

Време на еприготвяне 220 минути Порции 6 порции

Кулинар




люба евгениева
рецепти 58 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

CarrefourБила
CBAPenny Market
ФантастикоT Market
RodaСупермаркети Европа
ТЕМПОПикадили
ProMarketХипермаркети HIT
верига супермаркети My MarketLIDL