Добави рецепти

Свински хапки с праз




Необходими продукти

1 кг свинско месо
5-6 стръка праз лук
сол
черен пипер
универсална подправка
олио


Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се пържи в мазнина до полуготовност.След това се добавят праза нарязан на дребно и пърженето продължава до готовност и на месото и праза.Подправя се със сол, черен пипер и универсална подправка



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Вълчи тутманик

Вълчи тутманик

Време на еприготвяне 150 минути Порции 8 порции
Картофени крокети

Картофени крокети

Време на еприготвяне 40 минути Порции 5 порции

Кулинар




люба евгениева
рецепти 58 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

ТЕМПОProMarket
Rodaверига супермаркети My Market
LIDLБила
Penny MarketCarrefour
Супермаркети ЕвропаT Market
ПикадилиХипермаркети HIT
ФантастикоCBA