Добави рецепти

Свински хапки с праз




Необходими продукти

1 кг свинско месо
5-6 стръка праз лук
сол
черен пипер
универсална подправка
олио


Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се пържи в мазнина до полуготовност.След това се добавят праза нарязан на дребно и пърженето продължава до готовност и на месото и праза.Подправя се със сол, черен пипер и универсална подправка



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Вълчи тутманик

Вълчи тутманик

Време на еприготвяне 150 минути Порции 8 порции
Хапки с пастет от маслини

Хапки с пастет от маслини

Време на еприготвяне 30 минути Порции 3 порции
Бързи чеснови хлебчета

Бързи чеснови хлебчета

Време на еприготвяне 15 минути Порции 2 порции

Кулинар




люба евгениева
рецепти 58 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

ФантастикоCarrefour
БилаT Market
верига супермаркети My MarketPenny Market
Супермаркети ЕвропаLIDL
ТЕМПОПикадили
RodaProMarket
CBAХипермаркети HIT