Добави рецепти

Свински хапки с праз




Необходими продукти

1 кг свинско месо
5-6 стръка праз лук
сол
черен пипер
универсална подправка
олио


Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се пържи в мазнина до полуготовност.След това се добавят праза нарязан на дребно и пърженето продължава до готовност и на месото и праза.Подправя се със сол, черен пипер и универсална подправка



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Хапки с пастет от маслини

Хапки с пастет от маслини

Време на еприготвяне 30 минути Порции 3 порции
Яйца по панагюрски

Яйца по панагюрски

Време на еприготвяне 30 минути Порции 1 порции

Кулинар




люба евгениева
рецепти 58 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

БилаRoda
верига супермаркети My MarketProMarket
ФантастикоT Market
LIDLCarrefour
ПикадилиХипермаркети HIT
ТЕМПОCBA
Супермаркети ЕвропаPenny Market