Добави рецепти

Свински хапки с праз




Необходими продукти

1 кг свинско месо
5-6 стръка праз лук
сол
черен пипер
универсална подправка
олио


Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се пържи в мазнина до полуготовност.След това се добавят праза нарязан на дребно и пърженето продължава до готовност и на месото и праза.Подправя се със сол, черен пипер и универсална подправка



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Сафрид с доматен сос и гъби

Сафрид с доматен сос и гъби

Време на еприготвяне 100 минути Порции 3 порции

Кулинар




люба евгениева
рецепти 58 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

ПикадилиRoda
LIDLCBA
БилаТЕМПО
ФантастикоPenny Market
ProMarketСупермаркети Европа
верига супермаркети My MarketT Market
CarrefourХипермаркети HIT