Добави рецепти

Свински хапки с праз




Необходими продукти

1 кг свинско месо
5-6 стръка праз лук
сол
черен пипер
универсална подправка
олио


Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се пържи в мазнина до полуготовност.След това се добавят праза нарязан на дребно и пърженето продължава до готовност и на месото и праза.Подправя се със сол, черен пипер и универсална подправка



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Картофени крокети

Картофени крокети

Време на еприготвяне 40 минути Порции 5 порции
Свински бут с мед

Свински бут с мед

Време на еприготвяне 140 минути Порции 10 порции

Кулинар




люба евгениева
рецепти 58 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

Penny MarketСупермаркети Европа
CBARoda
LIDLCarrefour
Хипермаркети HITБила
T Marketверига супермаркети My Market
ТЕМПОProMarket
ПикадилиФантастико